Een culinaire reis door de smaken van Restaurant 1714

Restaurant 1714 biedt een unieke culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten. Het restaurant is gelegen in een historisch pand in het pittoreske schiedam. De keuken van het restaurant is geïnspireerd op de Franse en Nederlandse keuken en het menu is samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Bij binnenkomst in het restaurant word je begroet door een warme en sfeervolle ambiance. Het interieur is klassiek en elegant, met prachtige kristallen kroonluchters en een open haard die zorgt voor een gezellige sfeer. De tafels zijn mooi gedekt en er is voldoende ruimte tussen de tafels om een intieme en rustige ervaring te bieden.

Het menu van Restaurant 1714 is uitgebreid en biedt een verscheidenheid aan gerechten. Bij de keuze van de ingrediënten wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en lokale producten. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld en prachtig gepresenteerd.

Een van de favoriete gerechten bij Restaurant 1714 is de wilde eend met rode kool, aardappelpuree en een saus van bospaddenstoelen. Dit gerecht is een perfecte combinatie van smaken en texturen en wordt geserveerd met een bijpassende wijn uit de uitgebreide wijnkaart van het restaurant.

Een ander heerlijk gerecht dat je niet mag missen is de crème brûlée van foie gras met gekonfijte vijgen en brioche. Dit gerecht is een unieke combinatie van zoete en hartige smaken en zal je smaakpapillen zeker prikkelen.

Tot slot, als je nog wat ruimte over hebt voor het dessert, probeer dan zeker de tarte tatin met vanille-ijs. Dit klassieke Franse dessert is perfect gebakken en de karamel zorgt voor een verrukkelijke zoete smaak.

Al met al biedt Restaurant 1714 een onvergetelijke culinaire ervaring die je zintuigen zal prikkelen en je smaakpapillen zal verwennen. Van het elegante interieur tot de heerlijke gerechten en uitgebreide wijnkaart, Restaurant 1714 is de perfecte plek voor een bijzonder diner met vrienden, familie of een romantisch avondje uit.

1714 restaurant schiedam


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *