Van concept tot huid: onze tattoo-proces uitgelegd

Een tattoo is meer dan alleen een afbeelding op je huid. Het is een kunstwerk dat vaak een diepere betekenis heeft en dat je voor altijd bij je draagt. Bij het laten zetten van een tattoo is het belangrijk dat je kiest voor een professionele tattoo artiest en dat je goed begrijpt hoe het proces in zijn werk gaat. In deze blog leg ik uit hoe ons tattoo-proces verloopt, van concept tot huid.

Stap 1: Het concept voordat we beginnen met het zetten van de tattoo, is het belangrijk dat we samen met de klant het concept bespreken. Wat is de betekenis achter de tattoo? Welke stijl en kleuren willen ze graag? We bespreken alles tot in detail zodat we een goed beeld hebben van wat de klant wil.

Stap 2: Het ontwerp op basis van het concept maken we een ontwerp. Dit ontwerp wordt vervolgens besproken met de klant en eventueel aangepast totdat het volledig naar wens is. We nemen hier de tijd voor, omdat we begrijpen hoe belangrijk een tattoo kan zijn voor de klant.

Stap 3: De voorbereiding voordat we beginnen met het zetten van de tattoo, bereiden we de huid voor. We reinigen de huid grondig en brengen een stencil aan van het ontwerp. Dit geeft ons een richtlijn voor het zetten van de tattoo en zorgt ervoor dat de klant een goed beeld heeft van hoe de tattoo eruit komt te zien.

Stap 4: Het zetten van de tattoo nu begint het echte werk. We zetten de tattoo met behulp van een tattoo machine en naalden. We werken hierbij met de beste materialen en houden ons aan de hygiëne-eisen. We nemen hier de tijd voor, omdat we willen zorgen dat de klant zo min mogelijk pijn ervaart en de tattoo er zo mooi mogelijk uitziet.

Stap 5: Nazorg na het zetten van de tattoo is het belangrijk dat de klant goed voor de tattoo zorgt. We geven de klant daarom instructies over hoe ze de tattoo moeten verzorgen en welke producten ze hiervoor kunnen gebruiken. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Zoals je kunt zien, is het laten zetten van een tattoo een proces dat zorgvuldigheid en aandacht vereist. Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de tattoo precies wordt zoals de klant het wil. We hopen dat deze uitleg je een beter beeld heeft gegeven van ons tattoo-proces en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

theartoftattoo.nl


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *